Golfbaan Landgoed De Kurenpolder
Alliantie

Met een All-in lidmaatschap van Golfbaan Landgoed De Kurenpolder bieden wij u de mogelijkheid om op 9 banen in de regio te golfen. Revolutionair in de golfwereld en helemaal van deze tijd. Deze nieuwe opzet geeft de leden de mogelijkheid om wanneer ze maar willen, een keer uit te wijken naar een andere golfbaan. Dit maakt golfen nog uitdagender.

De golfbanen De Kromme Rijn, Nieuwegeinse Golfclub, Old Course Loenen, Albatross, Strijensche Golfclub, Overbrug, De Dorpswaard,Golf en Countryclub de Tongelreep en De Kurenpolder spelen hiermee in op een behoefte waar de golfwereld al een tijdje om vraagt. Het wordt voor bestaande en nieuwe leden nog leuker om tijd aan golf te besteden.

Op deze manier kunt u dus zeer voordelig gebruik maken van 72 extra holes bij clubs in de regio. 

Leden dienen zich telefonisch aan te melden bij de betreffende club en deze zal aan de hand van de drukte, wedstrijden of andere evenementen beslissen of toelating mogelijk is. We bevelen u zeker aan eens op een van de deelnemende banen te gaan spelen! Meer informatie over de Golfalliantie op http://www.golfalliantie.nl/

Reserveren kunt u via www.golfbaanhank.nl of 0162 402820, vermeld wel dat u van de alliantie bent, en vergeet u GVB pasje niet mee te nemen.

De par 3 junior course valt niet onder de alliantie.