Corona protocol

Speel 81 holes voor € 717,- per jaar!

Golfbaan Landgoed Kurenpolder is aangesloten bij De Golfalliantie.
Dat betekent dat u als lid van de Kurenpolder niet alleen onbeperkt kunt golfen op het prachtige groen aan de rand van De Brabantse Biesbosch, maar ook uw handicap kunt aanscherpen op alle andere banen van De Golfalliantie.

Meld nu aan als lid! Voor slechts € 717,- per jaar speelt u maar liefst 81 holes!

Naast het spelen van golf, kunt u ook gebruik maken van de faciliteiten op Recreatiepark De Kurenpolder. Daar kunt u terecht met uw camper voor een overnachting, gebruik maken van het overdekt zwembad of genieten op het Kurenpolder dagstrand.

Wilt u graag persoonlijk contact voor meer informatie? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via 0162-40 28 20 of meld u aan als lid door het onderstaande formulier volledig in te vullen.


De GolfAlliantie bestaat uit de Kromme Rijn, de Nieuwegeinse, Old Course Loenen, Albatross, De Kurenpolder, De Dorpswaard, Helmondse Golfclub Overbrug, De Strijensche en De Tongelreep.
Welkom bij Golfbaan Landgoed De Kurenpolder en bedankt voor uw interesse!Voor meer informatie over onze golfabonnementen kunt u ons bellen op 0162 40 28 20.
of plaats hieronder een terugbelverzoek en dan bellen wij u.
We zijn u graag van dienst!