Groepsuitje

Op zoek naar een sportieve uitdaging met vrienden, familie of collega’s? Kom kennis maken met de golfsport. 

U wordt deze dag ontvangen in ons clubhuis door onze medewerkers. De golf pro komt u vervolgens ophalen om richting de driving range te gaan en te beginnen aan de uitleg.

Gedurende een basisinstructie leert u de beginselen van het golfen. Daarna gaat u onderling de strijd aan op onze 9 holes par 3 baan. De baan voor de beginnende golfer waar u nog geen ervaring voor nodig heeft.

Om kennis te maken met het golfen krijgt u gedurende 1 uur een basisinstructie door een golf pro. Tijdens deze instructie leert u technieken over het vasthouden van de clubs en het afslaan.

Wanneer de instructie voorbij is kunt u eerst nog wat extra oefenen op de driving range. Extra ballen om af te slaan kosten €2.- per mandje. Van de overige oefenfaciliteiten kunt u kosteloos gebruiken maken.

Bent u er helemaal klaar voor dan kunt u aan de slag op de 9 holes par 3 baan, er wordt gestreden om de winst van de dag. Een ronde op de 9 holes duurt ongeveer 60 minuten. 

Als alle inspanning er op zit kunt u heerlijk ontspannen onder het genot van een hapje en een drankje  in ons clubhuis, of op het terras met uitzicht over het water en de golfbaan.   

Het is mogelijk om deze dag te combineren met een heerlijke lunch.

Instructie + wedstrijd + lunchuurtje € 30,00

Het groepsuitje is te boeken vanaf 8 personen.

Lunchuurtje menu