Lid worden

Inschrijven

Op dit moment zijn er nog plaatsen beschikbaar in ons ledenbestand. U wordt dan niet alleen lid van Golfbaan Landgoed De Kurenpolder maar ook van Golfclub De Kurenpolder. Golfclub de Kurenpolder organiseert vele activiteiten gedurende het hele jaar waar u als lid aan kunt deelnemen.  

Het introductielidmaatschap is uitsluitend bedoeld voor leden die niet eerder lid waren van Landgoed Golfbaan De Kurenpolder.De kosten voor het lidmaatschap bedragen in 2018 vindt u op onze tarieven pagina.

Tarieven

Introductielidmaatschap
12 maanden
€595,-
In 2018 hebben we een prachtig introductielidmaatschap. U mag met dit lidmaatschap onbeperkt golfen op Golbaan Landgoed De Kurenpolder.U kunt met dit lidmaatschap gebruik maken van de main- en junior course, driving range, wedstrijden.
Tevens kunt u onbeperkt gebruik maken van ons subtropisch zwembad en dagstrand voor u en uw (klein)kinderen

dit is exclusief lidmaatschap van de club (verplicht) € 75,00
Golfalliantie
€100,-
In 2018 kunt u wederom met uw golflidmaatschap van Golfbaan Landgoed de Kurenpolder ook terecht op diverse 9- holes A- status golfbanen terecht. Voor een bedrag van € 100,- mag u gebruik maken van de banen die bij de golfalliantie zijn aangesloten. De stuurgroep van deze Alliantie zijn constant op zoek naar nieuwe A- status golfbanen die zich willen aansluiten bij deze unieke combinatie
Regulierlidmaatschap
12 maanden
€825,-
Het reguliere lidmaatschap is inclusief het alliantie lidmaatschap, maar exclusief de clubcontributie van  € 75,00.
jeugdlidmaatschap
12 maanden

jeugd tot 14 jaar € 113,50
jeugd van 14 jaar tot 18 jaar € 243,50
jeugd van 18 jaar tot 21 jaar € 308,50

Wanneer u lid wordt, mogen u en uw (klein) kinderen onbeperkt gebruik maken van het subtropisch zwembad en dagstrand op de Kurenpolder

Het lidmaatschap gaat in op de 1e van de maand en is geldig voor 12 maanden. Zonder schriftelijke opzegging, 1 maand voor afloop van het lidmaatschap, wordt dit abonnement automatisch omgezet naar een regulier lidmaatschap, de kosten voor dit lidmaatschap vindt u op onze tarieven pagina.

Na betaling van uw factuur ontvangt u uw NGF-pasje en een taslabel. U kunt dan via internet of telefonisch uw starttijden boeken. Als u lid wil worden, vult u het formulier hieronder in.

Inschrijven