Lid worden

Inschrijven

Op dit moment zijn er nog plaatsen beschikbaar in ons ledenbestand. U wordt dan niet alleen lid van Golfbaan Landgoed De Kurenpolder maar ook van Golfclub De Kurenpolder. Golfclub de Kurenpolder organiseert vele activiteiten gedurende het hele jaar waar u als lid aan kunt deelnemen.  

Het introductielidmaatschap is uitsluitend bedoeld voor leden die niet eerder lid waren van Landgoed Golfbaan. Kijk voor de kosten op onze tarieven pagina.

Tarieven

Ledenintroductie
€ 425.-
Wanneer u voor 1 januari 2019 een nieuw golflid introduceert, ontvangt u beiden een geweldige korting!  
Als trouw golflid ontvangt u maar liefst 50% korting op uw reguliere abonnement. Maar ook ieder nieuw geïntroduceerd golflid mogen wij een korting van 50% aanbieden op het reguliere lidmaatschap!  

Dat betekent dat u geen € 850.- per persoon betaalt maar slechts voor € 425.- per persoon een heel jaar mag komen golfen op Golfbaan Landgoed De Kurenpolder en alle banen in de regio die lid zijn van de Golfalliantie.

Gratis zwemmen op De Kurenpolder voor de hele familie!

Wanneer u (regulier) lid bent van Golfbaan Landgoed De Kurenpolder mogen u en uw (klein)kinderen tevens onbeperkt gebruik maken van het subtropisch zwembad en strandbad op De Kurenpolder.   

Een nieuw lid introduceren? Het inschrijfformulier voor deze actie ligt voor u klaar achter de bar in het clubhuis!  

De kleine lettertjes:

-          De actie geldt voor leden bij wie hun huidig lidmaatschap per 31-12-2018 afloopt en die per 1-1-2019 hun abonnement voor 1 jaar verlengen of wijzigen naar een regulier abonnement (dus ook leden die afgelopen jaar al profiteerden van deze actie kunnen opnieuw deelnemen als zij een nieuw lid aanbrengen).
-          De actie geldt alleen bij afname van een regulier lidmaatschap (en dus niet wanneer het nieuwe lid een introductielidmaatschap wil afnemen).
-          De actie geldt uitsluitend als u voor 1 december 2018 een nieuw lid aanbrengt die het hele jaar 2019 lid wordt van Golfbaan Hank De Kurenpolder.
-          De korting wordt voor u beiden verrekend met uw factuur voor lidmaatschap 2019, de factuur dient voor 15 december 2018 te zijn voldaan. Wanneer de factuur van één van beiden niet wordt voldaan voor genoemde betalingstermijn, dan behoudt Landgoed Golfbaan De Kurenpolder zich het recht voor de korting nietig te verklaren en u een gewijzigde factuur te sturen voor het volledige abonnementsgeld.
-          De kosten van het lidmaatschap zijn exclusief de kosten van het lidmaatschap van de golfclub, deze kosten bedragen in 2019 € 75.-. U ontvangt hiervoor een aparte factuur van de club.
Introductielidmaatschap
12 maanden
€615.-
In 2019 hebben we een prachtig introductielidmaatschap. U mag met dit lidmaatschap onbeperkt golfen op Golbaan Landgoed De Kurenpolder. U kunt met dit lidmaatschap gebruik maken van de main- en junior course, driving range, wedstrijden.
Tevens kunt u onbeperkt gebruik maken van ons subtropisch zwembad en dagstrand voor u en uw (klein)kinderen.

Golfalliantie
€100.-
In 2019 kunt u wederom met uw golflidmaatschap van Golfbaan Landgoed de Kurenpolder ook terecht op diverse 9- holes A- status golfbanen terecht. Voor een bedrag van € 100.- mag u gebruik maken van de banen die bij de golfalliantie zijn aangesloten. De stuurgroep van deze Alliantie zijn constant op zoek naar nieuwe A- status golfbanen die zich willen aansluiten bij deze unieke combinatie.
Regulierlidmaatschap
12 maanden
€850.-
Het reguliere lidmaatschap is inclusief het alliantie lidmaatschap, maar exclusief de clubcontributie van € 75.-.
jeugdlidmaatschap
12 maanden

jeugd tot 14 jaar € 95.-
jeugd van 14 jaar tot 18 jaar € 222.-
jeugd van 18 jaar tot 21 jaar € 290.-

Wanneer u lid wordt, mogen u en uw (klein) kinderen onbeperkt gebruik maken van het subtropisch zwembad en dagstrand op de Kurenpolder

Het lidmaatschap gaat in op de 1e van de maand en is geldig voor 12 maanden. Zonder schriftelijke opzegging, 1 maand voor afloop van het lidmaatschap, wordt dit abonnement automatisch omgezet naar een regulier lidmaatschap, de kosten voor dit lidmaatschap vindt u op onze tarieven pagina.

Na betaling van uw factuur ontvangt u uw NGF-pasje en een taslabel. U kunt dan via internet of telefonisch uw starttijden boeken. Als u lid wil worden, vult u het formulier hieronder in.

Inschrijven