De Kurenpolder Recreatie

Aan de rand van de Brabantse Biesbosch vindt u niet alleen Golfbaan Landgoed De Kurenpolder maar ook De Kurenpolder Recreatie. Een moderne gezinscamping in Noord-Brabant midden in de natuur. Op ons park bent u van harte welkom voor een kampeervakantie, een verblijf in onze vakantiechalets maar ook voor een dagje uit, familiediner of een kinderfeestje.

Op de camping is er van alles te beleven, zo vindt u op het park een subtropisch zwembad met een lange waterglijbaan, een gezellige horeca, een strandbad met ligweiden, speeltoestellen, tennisbanen, skatebaan en nog veel meer. Op het grote meer kunt u ook surfen en zeilen. Bij mooi weer kunt u zelfs een rondje maken op de banaan achter de jetksi. Omdat het water heel geleidelijk dieper wordt, is het uitermate geschikt voor kleine kinderen.


Ook de Brabantse Biesbosch is natuurlijk geschikt voor een dagje waterrecreatie. U kunt zelf een bootje huren en zelf gaan varen, maar er starten ook veel georganiseerde tochten vanuit de jachthaven in Hank. Er is nog veel meer te beleven in de omgeving; winkelen kan prima in Oosterhout, Breda en Gorinchem, ook de historische stadjes Geertruidenberg en Woudrichem zijn een bezoekje waard. De Efteling ligt op ongeveer 25 kilometer vanaf onze camping.

Of u nu op zoek bent naar actie of totale ontspanning u vindt het allemaal op De Kurenpolder, wij hopen u te mogen begroeten op ons park!

Voor meer informatie klik hier!